Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kezdőlap

A AvonleapédiaBÓL

 
[szerkesztés] Üdvözlet az Avonleapédia lapjain!

Ez a website Lucy Maud Montgomeryről, az ő világáról ( Prince Edward-sziget, Anne of Green Gables, Váratlan utazás) és a hozzá kapcsolódó témakörökről szeretne minél több információt összegyűjteni és rendszerezni, mint egy tudástár, amiben minden információ megtalálható.

Olvasd el a weboldal névjegyét itt, hogy jobban megismerd az oldalt. Az Avonleapédiával kapcsolatos hírek, információk a Vegyesboltban találhatóak.

Fórum itt.

[szerkesztés] Olvasóknak

Ha valami információra van szükséged

  • használhatod a keresőt, ami a site bal oldalán található
  • illetve a tartalomjegyzékben is haladhatsz.
[szerkesztés] Szerkesztőknek

Ez a website egy tudástár, ami az azt szerkesztő, készítő közösség nyomán bővül, alakul, telik meg információval. Bárki hozzátehet tudást, amennyiben járatos a fenti témakörökben, mindössze be kell tartania pár szabályt és ismernie kell az oldal motorját alkotó wiki-rendszer szerkesztését.

Kezdőknek van itt egy Homokozó, ahol gyakorolni lehet a szerkesztést.

(Zsolt) A képfeltöltés egyelőre nem üzemel, mivel szeretném először a képek jogi státuszát rendezni, elsősorban Sullivanékkel. Ha viszont valakinek saját készítésű képe van, ami jogilag tiszta, és fel szeretné valahová tenni, szóljon. Az természetesen felrakható.

(Zsolt) Logó kerestetik! Vállalkozó szellemű grafikus segíthetne az Avonleapédia logójának elkészítésében. Első körben az az ötletem támadt, hogy a Wikipédia logójához hasonló puzzle-földgömb lehetne a logó annyi módosítással, hogy a betűk helyett mozaikszavak lennének a puzzle elemeiben: RTA, VU, AoGG, LMM, PEI, satöbbi. Persze ha van más ötlet, azt is megbeszélhetjük. ;)

 
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.